Ny betalingsproces med betalingskort

Oprettet d.

Fra 1. januar 2021 er der indført skrappede EU-krav til betalinger på netbutikker m.m., for at øge sikkerheden for både kunder og butikker. Derfor er betalinger med betalingskort lovpligtigt sikret med 2-Faktor godkendelse (SCA).

Du kan bekræfte betalingen på to måder:
NemID: Indtast dit NemID-brugernavn samt adgangskode og klik ”Næste”. Herefter skal du godkende betalingen i NemID-appen på din telefon (du kan ikke bruge det fysiske nøglekort - du skal downloade NemID-appen på din telefon).  
eller
Kode + SMS-Kode: Du kan også bekræfte betalingen med en personlig kode + SMS-engangskode. Du kan oprette den personlige kode hos Nets. Den mulighed kommer under betalingsprocessen, og skal kun foretages 1 gang.
 

SMS-engangskode godkendelse - 3D Secure. Dvs. at man i betalingsforløbet får tilsendt en engangskode til det mobiltelefon-nummer som er tilknyttet betalingskortet, og den kode skal indtastes i feltet i betalingsvinduet.

Det er så blevet mere besværlig og omfattende at kunne betale for sit køb, og man er afhængig af en mobiltelefon. Men disse regler er desværre nødvendige, for at sikre mod de slyngler ude i verden, som vil stjæle vores penge, eller svindle butikken.


Hvis du har problemer i selve Betalings-Bekræftelsen, skal du kontakte Nets Support 44892480

Det er deres system, og derfor er de bedst til at kunne hjælpe.