Ny betalingsproces med betalingskort

Oprettet d.

Fra 1. januar 2021 er der indført skrappede EU-krav til betalinger på netbutikker m.m., for at øge sikkerheden for både kunder og butikker. Derfor er betalinger med betalingskort lovpligtigt sikret med 2-Faktor godkendelse (SCA).

Du kan bekræfte betalingen på to måder:
1 NemID: Forudsætter at du har NøgleApp indstalleret på mobiltelefon eller tablet. Se mere her.
Indtast dit NemID-brugernavn samt adgangskode og klik ”Næste”. Herefter skal du godkende betalingen i NemID-appen på din telefon (du kan ikke bruge det fysiske nøglekort - du skal downloade NemID-appen på din telefon).  

2 Kode + SMS-Kode: Du kan bekræfte betalingen med en personlig kode + SMS-engangskode.
Forudsætter at et mobiltelefon-nummer er tilknyttet den konto, som betalingskortet er tilknyttet.
Du kan oprette den personlige kode hos Nets her.
Den mulighed kommer også under betalingsprocessen, men er lidt "forstyrende", så det er en fordel at gøre det på forhånd. Det skal kun foretages 1 gang, så kan det bruges alle steder fremover.
 

SMS-engangskode godkendelse - 3D Secure. Dvs. at man i betalingsforløbet får tilsendt en engangskode til det mobiltelefon-nummer som er tilknyttet betalingskortet, og den kode skal indtastes i feltet i betalingsvinduet.

Det er så blevet mere besværlig og omfattende at kunne betale for sit køb, og man er afhængig af en mobiltelefon. Men disse regler er desværre nødvendige, for at sikre mod de slyngler ude i verden, som vil stjæle vores penge, eller svindle butikken.


Hvis du har problemer i selve Betalings-Bekræftelsen, skal du kontakte Nets Support 44892480
Det er deres system, og derfor er de bedst til at kunne hjælpe.

 

Hvis ikke du vil være afhængig af mobiltelefon, og at den virker, eller bare ikke har muligheden, så kan du vælge at betale med Bankoverførsel.
Det er normalt ikke en metode man anbefaler til butikker man ikke kender, men i de over 14 år Gombotec har eksisteret, har alle fået hvad de har betalt for, og sådan er det også fremover.