Fortrolighed

Fortrolighed på Gombotec.

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn,
Adresse,
SMS / tlf. nummer,
E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. I tilfælde, hvor varen sendes direkte fra vores leverandør, vil vi videregive disse oplysninger med det formål, at transportøren kan levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Minarex/Gombotec og opbevares i fem år som fakturaoplysninger, hvilket er lovpligtigt ifht. skat og moms.

Personoplysningerne registreres desuden på vores shopsystem, som ligger hos Wannafind, og slettes efter fem år.

Den dataansvarlige på Gombotec er Peter Clausen. Dataansvarlig for shopsystem er Wannafind, Skanderborg.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en email til os og oplyse dit navn og din adresse. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din email. Dette gælder dog ikke fakturaoplysninger, som skal opbevares i fem år iflg. Bogføringsloven.

Hvis du mener oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem ændret. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Videregivelse af informationer:
Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Logning og statistik:
Log statistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butiks anvendes log statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.
Som regel gemmes log informationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billede af butikkens besøgs mønster og udvikling over tid.