Betingelser

Betingelser, fortrydelse og retur, reklamation


Firma info
Alle handler foretaget via denne hjemmeside, foregår mellem dig som kunde, og
Minarex/Gombotec, Engsvinget 24, 8462 Harlev J, CVR nr 28060335
som sælger.


 

Levering
Efter hver ordre, vil du modtage en E-mail med ordrestatus samt totalbeløb for dit køb.
Vi leverer normalt alle lagervarer 1-2 hverdage efter vi har modtaget din ordre, og registreret en betaling.
De fleste ikke-lagervarer kan leveres indenfor 3-10 hverdage.
Leveringstiden for den enkelte vare, fremgår af varekortet og ordrebekræftelsen.
Der tages forbehold for begrænset antal, udsolgte varer, leverandørs leveringsevne, og trykfejl.
I disse tilfælde vil kunden få direkte besked.


 

Fortrydelsesret
Fortrydelse
Du har ifølge Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på internettet, gældende fra dagen du har modtaget varen.
Du kan fortryde købet ved at annullere ordren efter du har fået ordrebekræftelsen, men inden vi har afsendt varen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til adressen salg1@gombotec.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, og husk at angive ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelsen af varen, eller undlade at afhente pakken på et udleveringssted.

Ved fortrydelse skal kopi af ordrebekræftelse eller bekræftelsesmail altid følge varen, så vi kan se hvor den kommer fra, når vi modtager varen retur.
Varen skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering indtil forsendelsen er modtaget hos os.

Du skal selvfølgelig altid sørge for at emballere varen forsvarligt, inden du sender den retur.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav eller som pakke uden omdeling, nægtes modtagelse.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes direkte til:
Gombotec/Minarex, Engsvinget 24, 8462 Harlev J


Varens stand, når du sender den tilbage
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at få det fulde betalte beløb tilbage, forudsættes at varen tilbagesendes i væsentlig samme stand og mængde, som den var, da du modtog den.
Det betyder at varerne skal returneres i original uskadt emballage, lukkede småtingsposer må ikke være åbnet, forsegling på fx. Hardwareemballage og SCX-biler må ikke være brudt, plombering og plastfolie på fx. SCX-baner, byggesæt, computerspil, bilplejeprodukter, må ikke være brudt.
De ovenfor nævnte forbehold repræsenterer typisk en værdi, og varen kan ikke anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis disse forbehold ikke er overholdt, da det betyder at gensalgsværdien vil være reduceret, eller slet ikke kan sælges. Det vil kunne betyde, at du får reduceret tilbagebetalingen.

Tænk på om du selv vil modtage en vare, som feks. ikke er forseglet.
Du må gerne prøve varen, så længe du kan returnere den i samme stand, og det er klart, at afprøvningen ikke forringer varens salgsværdi.


Mangler emballagen eller er den beskadiget, skal du påregne en væsentlig nedskrivning af varens værdi. Hvis varen bærer præg af at have været brugt, er ridset, er snavset eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for en væsentlig værdiforringelse. Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du bør derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er ikke sikkert det kan betale sig at benytte fortrydelsesretten ved varer af ringe værdi, da du også selv skal betale returfragten.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, i de tilfælde det er relevant, men ikke tage den i brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, for at kunne vurdere varens stand og værdi.


Uafhentet pakke
Hvis pakken returneres til Gombotec fra udleveringsstedet som uafhentet, får men det betalte beløb refunderet, fratrukket returfragten.


Reklamation
Der er iflg. Købeloven 2 års reklamationsret på varer.
Det betyder, at du som kunde, indenfor 24 måneder kan klage over fejl og mangler ved varen, som var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik leveret varen. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, hærværk, misbrug eller lignende.
En klage over en mangel skal ske inden for ”rimelig tid”, efter at manglen er opdaget, eller burde være opdaget, hvilket i praksis betyder, at man skal reklamere indenfor 2 måneder efter man har opdaget fejlen. Det bedste er selvfølgelig, at gøre det hurtigst muligt.

Varen skal så vidt muligt returneres i original emballage, med alt tilbehør og manualer, og der skal altid vedlægges en fejlbeskrivelse, samt en kopi af fakturaen.
Vi refunderer fragtomkostninger, når reklamationen er berettiget.
Evt. defekte varer ombyttes eller repareres, afhængig af fejl og varetype, og returneres hurtigst muligt. Reklamation modtages pr. E-mail eller på Tlf. 61851760.
Du kan kontakte os før du sender varen retur.